Gå til indhold

Mød ambassadøren

Anne Dorte Riggelsen er den danske ambassadør i/til Egypten. Ambassadøren repræsenterer den danske regering i Egypten. En erfaren diplomat med et stærkt fokus på bæredygtig udvikling, klima aktion og finansiering.

Ambassadøren og teamet på den danske ambassade i Kairo arbejder hårdt på at udvikle og fremme danske interesser i det offentlige og i det private i Egypten. Uanset om de er politiske, økonomiske, kommercielle eller kulturelle - er vores mål at tjene og styrke en stærk relation imellem Egypten og Danmark.

Som ambassade og organisation er vores mål at udvikle og styrke det danske brand i Egypten. Vi arbejder på at implementere innovative og bæredygtige danske løsninger, og søger at skabe gode partnerskaber i forbindelse med handel, energi, sundhed, miljø, fødevarer og kultur i Egypten.

Vi stræber efter at tilbyde det højeste serviceniveau, i et arbejde der vedrører hele kongeriget Danmark, Færøerne og Grønland. Den danske ambassade er et centralt redskab i videreudvikling af strategiske partnerskaber mellem Egypten og Danmark.

Velkommen til den danske ambassade i Kairo.

Følg os på vores sociale medier Facebook  Twitter (Ambassadøren) Instagram LinkedIn (Trade Council)