Spring til indhold

Egypten

Myndighederne for Egypten har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres indrejse i landet:


Det er dit eget ansvar at overholde ind- og udrejsereglerne. Det anbefales, at du eventuelt kontakter ambassaden for Egypten for at få bekræftet nedenstående:

  • Visumpligt.
  • 30 dages turistvisum (enkelt indrejse) kan opnås i lufthavnen ved indrejsen. 
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder udover opholdets varighed. 
  • Danske forlængede pas anerkendes.
  • Danske provisoriske pas anerkendes ved udrejse af Egypten. Udrejse kan kun ske med immigrationsmyndighedernes erstatningsstempel i passet.
  • EU-nødpas anerkendes for hjemrejse til Danmark.
  • Grænseovergangen mellem Gaza og Egypten ved Rafah åbnes og lukkes med kort varsel.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den egyptiske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Udenrigsministeriet bestræber sig på, at oplysningerne på hjemmesiden er opdaterede, korrekte og dækkende. Udenrigsministeriet kan imidlertid ikke drages til ansvar for eventuelle problemer opstået i forbindelse med ind- og udrejse uanset oplysningerne på hjemmesiden.

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er de enkelte landes myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne , og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. Derfor anbefales det, at du kontakter det pågældende lands myndigheder forud for din rejse for bl.a. at sikre, at dit pas er gyldigt, og at du opfylder evt. visumkrav. Sådanne oplysninger kan du bl.a. få fra en ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til.

 Redigeret: 17.01.2017

 

Kontakt

Egypten 
Danmarks Ambassade 
Nile City Towers
North Tower, 7th floor
2005C Corniche el Nil
Ramlet Boulaq
11221 Cairo

Tel: +20-2-24616630
Fax: +20-2-24619330
E-mail: caiamb@um.dk

Åbningstider:
Søndag-torsdag, kl. 8.00-15.00